Καρυπίδης Ιωάννης

Karipidis_new2

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ
Τ.Ε.Ι. ΚΑΒΑΛΑΣ

Ονομάζομαι Γιάννης, γεννήθηκα στη Κάτω Βροντού του Δήμου Κάτω Νευροκόπιου Δράμας το 1990. Πραγματοποίησα τις σπουδές μου στην πόλη της Καβάλας και συγκεκριμένα στο Τ.Ε.Ι. Καβάλας αποκτώντας τίτλο πτυχίου “ Λογιστική και Χρηματοοικονομική”.

Μιλάω Αγγλικά σε βασικό επίπεδο καθώς επίσης διαθέτω πτυχίο Η/Υ. Διαθέτω αξιόλογη εμπειρία σε θέματα του Λογιστηρίου που αφορούν: Φορολογικά, ΦΠΑ, Κατάρτιση μηνιαίων οικονομικών αναφορών, Λογιστική κατάσταση Εταιρείας, Αναλυτική Λογιστική, Χρηματοοικονομικά και τη Μισθοδοσία. Με σκοπό να παραμείνω άμεσα ενημερωμένος σε θέματα που αφορούν το γνωστικό μου αντικείμενο και προς προσωπικής μου εξέλιξης έχω συμμετάσχει σε σεμινάρια και ημερίδες σχετικά με τη Λογιστική και Φορολογική. Ενώ παράλληλα χειρίζομαι άριστα τα λογιστικά προγράμματα της Epsillon net και X- LINE.

Η επαγγελματική μου σταδιοδρομία ξεκίνησε το έτος 2013 εργαζόμενος ως υπάλληλος γραφείου σε Λογιστικό γραφείο της περιοχής του Κάτω Νευροκοπίου μέχρι το 2018.

Από τον Φεβρουάριο του 2019 μέχρι και σήμερα εργάζομαι ως υπάλληλος γραφείου στο υποκατάστημα του Κάτω Νευροκοπίου της ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΥΡΣΙΝΗ ΔΕΡΕ ΙΚΕ. Ένα από τα βασικά αντικείμενα ενασχόλησής μου είναι η Καταχώρηση Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ. Με την τέλεση υποβολής δηλώσεων Κτηματολογίου στην περιοχή μου, ασχολούμαι με την ηλεκτρονική υποβολή αυτών και την οριστική κατάθεση και αποσφαλμάτωσής τους.

contact details

+30 2523 110201
Σωκράτους τέρμα – Έναντι Γυμνασίου,
ΤΚ 660 33 Κ. Νευροκόπι

Social Profiles

Φόρμα επικοινωνίας

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατό:

    Συμφωνώ με την αποθήκευση και τη διαχείριση των δεδομένων μου.

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.