Σεφειρίδου Αρετή

sefeiridou-areti-team-deres

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΚΟΛΛΕΓΙΟ ETHNODATA, ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Είμαι η Αρετή, γεννήθηκα στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας το 1986. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Κολλέγιο Ethnodata το οποίο αποτελεί θυγατρική σχολή της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου απέκτησα το πτυχίο μου με τίτλο “ Διοίκηση Επιχειρήσεων και Πληροφορική”.

Μιλάω Αγγλικά σε βασικό επίπεδο καθώς επίσης διαθέτω πτυχίο Η/Υ.

Η επαγγελματική μου σταδιοδρομία είχε αφετηρία το έτος 2006 ως υπάλληλος γραφείου σε εισπρακτική εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη όπως επίσης και την Αθήνα μέχρι το 2010. Κατά το έτος 2014 εργάστηκα σαν υπάλληλος γραφείου σε Δημόσια Υπηρεσία του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου

Από το 2016 μέχρι και σήμερα εργάζομαι ως υπάλληλος γραφείου στο υποκατάστημα του Κάτω Νευροκοπίου της ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΥΡΣΙΝΗ ΔΕΡΕ ΙΚΕ. Συμμετέχω στην σύνταξη μελετών επενδυτικών προγραμμάτων και στην υποβολή αιτήσεων ένταξης και αιτημάτων πληρωμής σε διάφορες δράσεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης. Ένα από τα βασικά αντικείμενα ενασχόλησής μου είναι η Καταχώρηση Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ, καθώς επίσης και η απογραφή ζωικού κεφαλαίου των Μητρώων Κτηνοτροφικών Εκμεταλλεύσεων στις ψηφιακές υπηρεσίες του ΥΠΑΤ.

contact details

+30 2523 110201
Σωκράτους τέρμα – Έναντι Γυμνασίου,
ΤΚ 660 33 Κ. Νευροκόπι

Social Profiles

Φόρμα επικοινωνίας

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατό:

    Συμφωνώ με την αποθήκευση και τη διαχείριση των δεδομένων μου.

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.