Βουλτσιάδου Ευανθία

voultsiadou-evanthia

Πτυχιούχος, Ανθοκομίας και Αρχιτεκτονικής Τοπίου
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας, Τ.Ε.Ι. Ηπείρου

Είμαι η Εύα, γεννήθηκα στη Δράμα το 1982. Είμαι απόφοιτη της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και συγκεκριμένα του τμήματος Ανθοκομίας και Αρχιτεκτονικής Τοπίου του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου.

Μιλάω καλά Αγγλικά και Ιταλικά σε βασικό επίπεδο, καθώς επίσης διαθέτω καλή γνώση Η/Υ. Έχω ενταχθεί επιτυχώς στο Μητρώο Γεωργικών Συμβούλων του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Διακρίνομαι για τη συλλογικότητα και το ομαδικό μου πνεύμα σε κάθε μου συνεργασία. Καταβάλλω διαρκή προσπάθεια κατάρτισης μου στον επαγγελματικό μου κλάδο παρακολουθώντας διάφορα επιμορφωτικά σεμινάρια.

Η επαγγελματική μου σταδιοδρομία ξεκίνησε το 2008 όπου απασχολήθηκα ως Υπάλληλος Γραφείου και συγκεκριμένα στην Γραμματειακή Υποστήριξη στη πόλη της Άρτας. Ασχολούμαι συνολικά 8 χρόνια με τις γεωργικές και οικονομοτεχνικές μελέτες σε επιχειρήσεις του αντίστοιχου κλάδου.

Από τον Φεβρουάριο του 2018 μέχρι και σήμερα εργάζομαι ως Υπάλληλος Γραφείου στην ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΥΡΣΙΝΗ ΔΕΡΕ ΙΚΕ. Συμμετέχω στην σύνταξη μελετών επενδυτικών προγραμμάτων που αφορούν την ένταξη παραγωγών σε προγράμματα ‘’Νέων Αγροτών’’ και ‘’Σχεδίων Βελτίωσης μηχανολογικού εξοπλισμού και εγκαταστάσεων’’, στην υποβολή αιτήσεων ένταξης και αιτημάτων πληρωμής σε διάφορες δράσεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης. Ένα από τα κύρια αντικείμενα ενασχόλησής μου είναι η Καταχώρηση Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ. Με την έναρξη Υποβολής Δηλώσεων Κτηματολογίου στην περιοχή μου, ένα ακόμη κύριο αντικείμενο ενασχόλησης μου αποτελεί η ηλεκτρονική υποβολή αυτών και η οριστική κατάθεση τους.

contact details

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ 1 66100
Δράμα | Ελλάδα

Social Profiles

Φόρμα επικοινωνίας

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατό:

    Συμφωνώ με την αποθήκευση και τη διαχείριση των δεδομένων μου.

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.