Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα για την Νέα ΚΑΠ (2023-2027) που διοργάνωσε η Χριστόφορος & Μυρσίνη Δερέ Ι.Κ.ΕΕπικαιρότητα

imerida_nea_kap 4

Με μεγάλη χαρά, για δεύτερη συνεχόμενη φορά υποδεχτήκαμε το ενδιαφέρον σας, την συμμετοχή σας και τα χαμόγελα σας στην Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε για την Νέα ΚΑΠ (2023 – 2027) που διοργάνωσε η Χριστόφορος & Μυρσίνη Δερέ Ι.Κ.Ε με απόλυτη επιτυχία την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Δράμας.

Στην Ημερίδα παρουσιάστηκαν τα βασικά σημεία εφαρμογής του στρατηγικού σχεδίου σύμφωνα με την Νέα ΚΑΠ (2023 – 2027). Το ενδιαφέρον του κοινού αποτυπώθηκε για άλλη μια φορά μέσω των ερωτήσεων που απηύθυνε στους ομιλητές μας, υπενθυμίζοντας μας ποσό σημαντική είναι η αξία της ενημέρωσης και ανταμείβοντας μας για τις προσπάθειες μας προκειμένου να κρατάμε ενημερωμένους τους ανθρώπους μας.

Κύριοι ομιλητές ήταν ο Γεωπόνος Μελετητής & Ιδιοκτήτης της εταιρείας Χριστόφορος & Μυρσίνη Δερέ Ι.Κ.Ε, Χριστόφορος Δερές και η διευθύντρια της Χριστόφορος & Μυρσίνη Δερέ Ι.Κ.Ε με πολυετή εμπειρία και κατάρτιση στην Υποβολή Δηλώσεων ΟΣΔΕ, Άννα Σημαιοφορίδου.

Κανε click και παρακολούθησε το βίντεοΕπικαιρότητα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.