Σταυριανού Κυριακή

stavrianou-kiriaki

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ
Τ.Ε.Ι. ΣΕΡΡΩΝ

Είμαι η Κική, γεννήθηκα στη Δράμα το 1977. Πραγματοποίησα τις σπουδές μου στην πόλη των Σερρών και συγκεκριμένα στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Σερρών στο τμήμα της Λογιστικής.

Μιλάω Αγγλικά καθώς επίσης διαθέτω πτυχίο Η/Υ. Διαθέτω αξιόλογη εμπειρία σε θέματα του Λογιστηρίου που αφορούν: Φορολογικά, ΦΠΑ, Κατάρτιση μηνιαίων οικονομικών αναφορών, Λογιστική κατάσταση Εταιρείας, Αναλυτική Λογιστική. Προκειμένου να παραμένω πάντοτε ενημερωμένη σε θέματα που αφορούν το γνωστικό μου αντικείμενο συμμετέχω σε διάφορα επιμορφωτικά σεμινάρια και ημερίδες σχετικά με τον κλάδο μου.

Την άνοιξη του 2001 πραγματοποίησα την Πρακτική μου Άσκηση στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος και συγκεκριμένα στη Δράμα όπου συνέχισα να εργάζομαι και μετά το πέρας της έως το 2001.

Η επαγγελματική μου σταδιοδρομία ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2000 εργαζόμενη στον Δήμο της Προσοτσάνης μέχρι τον Φεβρουάριο του 2001. Το 2004 ξεκίνησα να εργάζομαι στο ΚΕΠ Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας έως το 2005.

Από το 2008 μέχρι και σήμερα εργάζομαι ως υπάλληλος γραφείου στην ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΥΡΣΙΝΗ ΔΕΡΕ ΙΚΕ. Συμμετέχω στην σύνταξη μελετών επενδυτικών προγραμμάτων που αφορούν την ένταξη παραγωγών σε προγράμματα ‘’Νέων Αγροτών’’ και ‘’Σχεδίων Βελτίωσης μηχανολογικού εξοπλισμού και εγκαταστάσεων’’, στην υποβολή αιτήσεων ένταξης και αιτημάτων πληρωμής σε διάφορες δράσεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης.

contact details

+30 2521 039400
ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ 1 66100 Δράμα | Ελλάδα

Social Profiles

Φόρμα επικοινωνίας

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατό:

    Συμφωνώ με την αποθήκευση και τη διαχείριση των δεδομένων μου.

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.