Τέγου Νικόλαος

tegou-nikolaos-team-deres3

Πτυχιούχος, Ζωικής Παραγωγής
Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Ονομάζομαι Νίκος. Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη 01-10-1993 και μεγάλωσα στην Προσοτσάνη του Νομού Δράμας. Είμαι απόφοιτος του Λυκείου Προσοτσάνης. Έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου στη Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στην “Ζωική Παράγωγη” το 2020 αποκτώντας τίτλο πτυχιακής διατριβής “Γενετική Δομή και Παραλλακτικότητα της Φυλής Προβάτου Φλώρινας και Σύγκριση με τις Φυλές Λέσβου, Χίου και Καραγκούνικης με τη Χρήση RAPD PCR” . Το καλοκαίρι του 2015 πραγματοποίησα την Πρακτική μου άσκηση στο Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών “ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ” στην Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια φοίτησης μου είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω την πτυχιακή μου διατριβή σε 2 συνέδρια της Ελληνικής Ζωοτεχνικής Εταιρείας.

Γνωρίζω αρκετά καλά την αγγλική γλωσσά καθώς επίσης κατέχω άριστη γνώση ηλεκτρονικού υπολογιστή. Ολοκλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις τον Οκτώβριο του 2018.

Από τον Φεβρουάριο του 2019 μέχρι και σήμερα εργάζομαι ως υπάλληλος γραφείου στο υποκατάστημα του Κάτω Νευροκοπίου της ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΥΡΣΙΝΗ ΔΕΡΕ ΙΚΕ. Ένα από τα βασικά αντικείμενα ενασχόλησής μου είναι η ενεργή συμμετοχή μου για την ολοκλήρωση της Υποβολής της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ. Με την έναρξη Υποβολής Δηλώσεων Κτηματολογίου στην περιοχή μου, ένα ακόμη κύριο αντικείμενο ενασχόλησης μου αποτελεί η ηλεκτρονική υποβολή αυτών και η οριστική κατάθεση τους.

contact details

Social Profiles

Φόρμα επικοινωνίας

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατό:

    Συμφωνώ με την αποθήκευση και τη διαχείριση των δεδομένων μου.

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.