Σημαιοφορίδου ΆνναΔιευθύντρια Υποκαταστήματος Κάτω Νευροκοπίου & Γενική Υπεύθυνη Προσωπικού

simaioforidou-neurokopi

Human Resources Management and Organizational Analysis
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Είμαι η Σημαιοφορίδου Άννα, γεννήθηκα στην Γερμανία το 1977. Έχω παρακολουθήσει το Προγράμμα Επαγγελματικής Επιμόρφωσης & Κατάρτισης (E-Learning) του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) με τίτλο “Human Resources Management and Organizational Analysis”.

Μιλάω άριστα Αγγλικά και Γερμανικά, επίσης διαθέτω πτυχιο Η/Υ.

Ξεκίνησα την επαγγελματική μου σταδιοδρομία το 1999 ως αιτησιογράφος δηλώσεων καλλιέργειας και εξισωτικής αποζημίωσης φυτικού και ζωικού κεφαλαίου σε κοινοτικά διαμερίσματα του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου εξυπηρετώντας τις ανάγκες του Δήμου και των Κοινοτήτων μέχρι το 2005. Από το 2006 έως και το 2015 απασχολήθηκα στην ΕΑΣ Δράμας (Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Δράμας) ως ανάδοχος έργου για την Καταχώρηση Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης, τον εντοπισμό και την ψηφιοποίηση αγροτεμαχίων στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ καθώς επίσης και ως υπεύθυνη αποσφαλμάτωσης του έργου.

Από τον Ιανουάριο του 2016 μέχρι και σήμερα λειτουργώ ως Υπεύθυνη υποκαταστήματος του Κάτω Νευροκοπίου της ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΥΡΣΙΝΗ ΔΕΡΕ ΙΚΕ. Συμμετέχω στην σύνταξη μελετών επενδυτικών προγραμμάτων και στην υποβολή αιτήσεων ένταξης και αιτημάτων πληρωμής σε διάφορες δράσεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης. Ένα από τα βασικά αντικείμενα ενασχόλησής μου είναι η Καταχώρηση Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης, ο εντοπισμός, η ψηφιοποίηση αγροτεμαχίων στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ καθώς επίσης και η αποσφαλμάτωση του έργου. Επιπλέον, είμαι υπεύθυνη για την απογραφή ζωικού κεφαλαίου των Μητρώων Κτηνοτροφικών Εκμεταλλεύσεων στις ψηφιακές υπηρεσίες του ΥΠΑΤ. Από το 2019 έως και σήμερα με την τέλεση υποβολής δηλώσεων Κτηματολογίου στην περιοχή μου, ασχολούμαι με την ηλεκτρονική υποβολή αυτών και την οριστική κατάθεση και αποσφαλμάτωσής τους.

contact details

Social Profiles

Φόρμα επικοινωνίας

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατό:

    Συμφωνώ με την αποθήκευση και τη διαχείριση των δεδομένων μου.

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.